sâmbătă, 3 decembrie 2011

it's been a while...

a trecut ceva timp... de cand... ? de cand s-au schimbat lucrurile atat de mult... personal, profesional, sentimental, familial....
Personal... mi-am schimbat prioritatile: caiera, pentru ca a si ajuns intr-un nou punct interesant, este prioritara... dar asta de o luna doar... pana atunci partea sentimentala era prioritara. De fapt, cautam ceva satisfacator in viata mea, asa cum am constatat ca mai toti fac. Cauta ceva bun, placut, satisfacator de care sa se "agate", sa se implice cat mai mult in ... orice ar fi asta... cariera, relatie, familie, sau orice le aduce satisfactie.
Cariera... M-am angajat la Ersnt&Young, one of the big 4 :) ceea ce e o schimbare majora: ami mult timp petrecut la servici, mai mult de lucru, mai mlti colegi, mai multi sefi, etc. Mai mult! Corporatie! (asta nu stiu cat e de bine si cat e de rau deocamdata). Si asta mi-a adus satisfactie in ultima luna, de asta m-am agatat si am uitat de orice alceva.
Familie... A venit al doilea nepot, deja are o luna, iar Mihnea trece prin foarte multe etape in perioada asta. Vorbesc mai rar cu ai mei, dar asta nu pentru ca nu as mai avea eu la fel de mult timp (chiar daca am mai putin) ci pentru ca nici ei nu mai au la fel de mult timp.
sentimental... in alt post... urmatorul, maine / sau deja azi.