luni, 10 august 2009

Weekend trip

Miercuri noaptea am plecat la munte cu familia (mama, tata, sora si cumnatul) pentru 4 zile. Planurile toate erau facute... relativ doar, pentru ca aveam traseele pe care vrem sa le facem si stiam in ce localitate vrem sa ne cazam. Voiam sa stam doua zile in piatra craiuliu si o zi sa facem transfagarasanul si a doua zi spre casa sa mai facem un popas pe undeva.
Am ajuns joi dimineatza in Brasov, apoi in Rasnov si ne-am cazat in Zarnesti, la poalele muntelui. Conditiile au fost proaste in cabana, dar cum nu planuiam sa stam acolo decat pentru a dormi, a fost numai bine, mai ales ca din spatele cabanei incepea parcul national Piatra Craiului. Ne-a prins ploaia cu masina pe drum de tara pe serpentine, am intrat in nori, am trecut muntele si ne-am incalzit la soare, ne-am catarat, ne-am balacit in rauri si am facut tot ce am mai avut noi chef pe acolo.
Vineri seara a venit a doua masina cu un unchi si o matusa din Iasi si puiu meu din bucale cu trenul. I-am luat din Brasov si ne-am intors in Zarnesti.
Sambata dimineata, imbarcarea si la Curtea de Arges, prin chei, pe munti si tot asa. De acolo incepe un adevarat spectacol. La fiecare cotitura cineva facea un "uau". Am mai facut o data transfagarasanul cand eram mica, dar cred ca si acum daca mi-ar zice cineva sa mergem iar, as merge si tot as face "uau" la fiecare cotitura. Sa vezi in continuu cum se intalneste cerul cu pamantul e superb, sa urci atata si sa vezi cum se scurge apa din nori pe munti, cat sunt de mici oamenii de acolo, de sus... E un adevarat spectacol de peisaje si emotii in fata naturii.
Cred ca vara viitoare am sa ma mai duc o data in Fagaras
Deocamdata nu am poze, dar vor ajunge in weekend.